ilwa keukens
Lees meer

Keukens Antwerpen

Keuken Antwerpen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Antwerpen

Zoekt u een verdeler van keukens bij Antwerpen? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele wensen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Ook volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Antwerpen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Antwerpen

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Antwerpen en ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte levertijd. Bovendien kan u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische keukens.

Keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor onze keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke keukens bij Antwerpen? Ilwa maakt superieure keukens met vijftien jaar garantie.

Menu