ilwa keukens
Lees meer

Keukens Aartselaar

Keuken Aartselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Aartselaar

Zoekt u een leverancier van keukens bij Aartselaar? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke vragen van de klanten wanneer zij hun keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Aartselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Aartselaar

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie gekregen en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de contreien van Aartselaar en zelfs ver daarbuiten. Een keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische keukens.

Keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze keukens gemaakt?

Voor al onze keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte keukens bij Aartselaar? Ilwa maakt superieure keukens met 15 jaar garantie.

Menu