De kwaliteit van laminaat met het uitzicht van een lakdeur - Ilwa
De kwaliteit van laminaat met het uitzicht van een lakdeur - Ilwa, met hart en ziel.... sinds 1936

De harde plaat, laminaat genoemd, heeft haar degelijkheid al lang bewezen. Zo mag je op deze deur met allerhande producten zitten zonder het oppervlak te beschadigen. Enig nadeel van een laminaatdeur is haar afwerking. ofwel doe je dat met een laminaatkantje en zie je dat storend bruine kantje ofwel plak je dat af met een abs-kant. Het laatste is een stuk mooier maar je blijft dan een lijmlaagje zien.

Sinds enige tijd werkt ILWA zijn laminaatdeuren af met een laserkant. Deze kant wordt zonder lijm aan de zijkant van de deur gesmolten. Deze hoogtechnologische afwerking geeft uw laminaatdeur het uitzicht van een lakdeur, dus geen naad meer zichtbaar!