Bewoonbare ruimtes worden beperkter. Tegelijk zoeken we creatieve oplossingen om onze ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten en te benutten. ILWA keukens, al lang niet meer keukens alleen, speelt in op deze trend met haar kubuskeuken.

Een nieuw concept waarbij achter de keukenwand een bergruimte zit die bereikbaar is via een kamergrote deur in dezelfde materialen als de keuken. Spoelen en koken gebeurt op het eiland. De kookapparatuur is onzichtbaar opgesteld in de zijwand waardoor ruimte vrijkomt voor een handige ontbijthoek of designhoek.

De ombuiging naar de living wordt gerealiseerd door maatwerk: een hangende dressoir met tv-meubel. Aan de livingzijde zorgt de wijnkoeler voor de juiste temperatuur met je vrienden.

Als materialen gebruikt ILWA  de traceless in witte kleur. Hierbij zie je geen vingers op de keukendeuren. De synchroonlaminaat in witte iep is niet van echt hout te onderscheiden dankzij zijn unieke oppervlaktestructuur.

Door het gebruik van dezelfde materialen in de keuken en in de living, en door het doordacht concept, slagen we er bij ILWA in om een totaal realisatie binnen een beperkte ruimte te brengen.

Benieuwd om als eerste dit concept te zien: bezoek ons op BIS