Wonen en koken op 32 m2 : wat ilwa toont op de Bis. - Ilwa
Wonen en koken op 32 m2 : wat ilwa toont op de Bis. - Ilwa, design met een eigen gezicht. En dit al 80 jaar lang.

De ruimtes om in te wonen worden steeds beperkter. Er zijn creatieve oplossingen nodig om onze ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten en te benutten. ILWA keukens biedt een leuke oplossing met haar kubuskeuken.

Een concept waarbij achter de keukenwand een bergruimte zit die toegankelijk is via een kamergrote deur in dezelfde materialen als de keuken. De kookapparatuur is onzichtbaar opgesteld in de zijwand waardoor er ruimte vrijkomt voor een handige ontbijthoek of designhoek.

Een hangende dressoir met tv-meubel verbindt de keuken met de living. De wijnkoeler brengt de wijn op de juiste temperatuur.

Als materialen gebruikt ILWA  de traceless in witte kleur. Hierbij zie je geen vingers op de keukendeuren. De synchroonlaminaat in witte iep is niet van echt hout te onderscheiden dankzij zijn unieke oppervlaktestructuur.

Door het gebruik van dezelfde materialen in de keuken en in de living, en door het doordacht concept, slagen we er bij ILWA in om een totaal realisatie binnen een beperkte ruimte te brengen.

Benieuwd om als eerste dit concept te zien: bezoek ons op BIS