Waarom ilwa 15 jaar waarborg kan geven ?

Waarom ilwa 15 jaar waarborg kan geven ?

Ilwa is reeds 75 jaar gekend als voorloper op vlak van kwaliteitsvolle keukens. De zeer lange levensduur van onze materialen is reeds bij heel veel mensen gekend en berucht geraakt. Eén van de redenen hiervoor is dat ilwa al 50 jaar met laminaat heeft gewerkt (voor de afwerking van kastkorpussen) ipv met melamine.

Zowel melamine als laminaatplaten kunnen het basismateriaal zijn van een woon-en keukeninrichting. Het gebruik ervan is afhankelijk van de doelstellingen. Zo volstaat in een slaapkamer het gebruik van melamine. In een keuken daarentegen is laminaat aangewezen. Proeven uitgevoerd door het technisch centrum van de houtnijverheid tonen aan dat het gebruik van laminaat veel duurzamer is dan melamine. Hieronder vindt u enkele belangrijke resultaten:

Laminaat (tov melamine)

Is 40% harder

Is 25% meer bestand tegen beschadiging

Is 60% schroefvaster

Is 57% meer bestand tegen doorbuiging

Is 87% meer bestand tegen breuk

Is 30% meer bestand tegen schuren

De ilwa laminaat keuken heeft dus alle troeven in handen om u een feilloos gebruik van de keuken te garanderen. De fabriekswaarborg van 15 jaar staat daar garant voor.

Omdat keukens in België bijna uitsluitend uitgevoerd worden in melamine ipv in laminaat is het ook mogelijk om toch te opteren voor het iets budgetvriendelijkere melamine. Op die manier komt ilwa tegemoet aan de eisen van elke klant. U kiest dan voor de beste melamine-afwerking die er te krijgen is, in combinatie met de technisch hoge ilwa-afwerking op vlak van lades, scharnieren,

Menu